Bevers

Algemeen

Welkom in Hotsjietonia! Bij de Bevers spelen kinderen van  vijf tot zeven jaar iedere zaterdag in het denkbeeldige dorpje Hotsjietonia samen het de bewoners. Ze komen bij elkaar van 10.00 tot 12.00 uur en de opkomsten hebben een vaste structuur. Er worden veel spelletjes gedaan en samen spelen staat voorop. Één of misschien zelfs twee keer per jaar gaan de Bevers een nachtje op kamp en slapen daarbij zelfs in echte tenten! Veel samen, en vooral veel spelen. Stuiter, dans, zing en spring je mee?!

Leidingteam

• Angela / Noa

• Anneke / Sterre Stroom (secretaris en pr)

• Ayla / Rozemarijn (webmaster)

• Wendy / Keet Kleur (teamleider en penningmeester)

Email: *voornaam leiding* @scoutingoudenbosch.nl of bevers@scoutingoudenbosch.nl voor alle leiding tegelijk.

Verslagen

Hieronder vind je kleine verslagen van wat we allemaal gedaan hebben de afgelopen tijd.

Zomerkamp

Elk jaar gaan we een weekend lang op zomerkamp. Dit jaar zijn we naar B&B de Luijenbergh geweest waar we allemaal in tenten hebben geslapen. Met het thema zaten we in het sprookjesbos waar de sprookjes in de war waren. Wij hebben met verschillende opdrachten puzzelstukken verzameld waar de toverspreuk op stond. Met deze toverspreuk hebben wij het sprookjesbos probleem opgelost!

Dierendag

Als bever zijn we allemaal een grote dierenvriend. Dat is dan ook een van de redenen dat we met dierendag naar Mulders zijn geweest. Hier was een speciale dag georganiseerd waar dieren centraal in stonden. Zo was er een leuk toneelstuk, werden we geschminkt en konden we een hoop dieren bewonderen!

Pyjama party

Ook wij in Hotsjietonia hebben wel eens een luie dag, waarin we de gehele dag in pyjama rond lopen. Tijdens deze opkomst hebben we verschillende activiteiten gedaan, zoals een toneelstukje verzinnen en deze laten zien aan de rest van de bevers. Tijdens de toneelstukken hebben we genoten van popcorn en wat drinken. We hebben de ochtend afgesloten met een paar gekke foto's.